Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Siófoki szállodák és wellness hotelek kedvezményes áron

Siófok Somogy megyében található, a balatoni régió fővárosa, forgalmas üdülőváros, melynek lakossága nyáron megötszöröződik. Siófok homokos strandjai, pezsgő éjszakai élete és fesztiváljai és színes program ajánlata látogatók tömegeit vonzza a városba minden évben. A siófoki 3 és 4 csillagos szállodák és wellness hotelek egy része márciustól októberig tart nyitva, de néhányan, mint pl. a Wellness Hotel Azúr Siófok egész évben fogadják vendégeiket. Töltsön el egy wellness hétvégét Siófokon, siófoki szállodáink egyikében. Keresse akciós csomag ajánlatainkat a HotelTelNet honlapján.

Siófoki szállodák listája akciós félpanziós csomagokkal. Siófok Somogy megyében található,a Balatonból kifolyó Sió torkolata köré épült, 17 km-es partszakaszával a tó leghosszabb települése.Pezsgő életű, forgalmas üdülőváros, lakossága nyáron megötszöröződik.Már a rómaiak korában is lakott terület volt,a római hódítás az I. században érte el a mai Siófok környékét.Siófok ma közismert homokos strandjairól,éjszakai életéről és fesztiváljairól.Programban itt nincs hiány:tavaszi fesztivál,Balatoni szezonnyitó,Sió-Miss Balaton Szépségverseny,hogy csak párat említsünk.Vendégeit 3 és 4 csillagos szállodákkal,wellness hotelekkel tárt karokkal várja Siófok.

Siófoki szállodák - Wellness hétvége Siófokon:

Hotel Hungária Siófok A szálloda közvetlen a vízparton helyezkedik el, saját stranddal rendelkezik, a városközponttól 6-8percre.

Hotel Lido Siófok A szálloda gyalog 6-8 percnyire a siófoki városközponttól, a Petőfi sétányon található. Közvetlenül a vízparton fekszik, saját stranddal rendelkezik.

Hotel Europa Siófok A szálloda gyalog 6-8 percnyire a siófoki városközponttól, a Petőfi sétányon található. Közvetlenül a vízparton fekszik, saját stranddal rendelkezik.

Hotel Korona Siófok A szálloda a Balaton déli partján, Siófok központjához közel található.

Best Western Janus Átrium Hotel Siófok A szálloda a Balaton partján fekszik, Siófok város szívében, a régi főutcán.

Hotel SunGarden Siófok A hotel Siófok központjában, a platánfákkal övezett, romantikus Battyány utcában található, mindössze 150 méterre a Balaton partjától.

Hotel Azúr Siófok A Balaton régió legnagyobb, egész évben üzemelő, komplex szolgáltatásokat nyújtó wellness és konferencia szállodája.

Premium Hotel Panoráma Siófok A szálloda a Balaton déli partján, Siófokon, az Aranyparton, a városközponttól 1 km-re, közvetlenül a tó partján található.

Hotel Residence Siófok A Hotel Residence **** Siófok konferencia és wellness szálloda a Balatontól csupán 100 méterre, Siófok villanegyedében található. A kívül-belül megújult 4 csillagos szálloda kényelmes szobákkal, komplex wellness központtal, saját Balaton-parti stranddal, gyermekbarát szolgáltatásokkal és modern konferenciatermekkel áll a vendégek rendelkezésére.

Balaton Hotel Siófok Siófoki szállodák listája közül a teljesen felújított Balaton Hotel új nagy wellness részleggel télen is használható külső medencével gazdagodott. Akciós félpanziós csomagokkal várja vendégeit.

Vissza a főoldalra